Pagina's

donderdag 25 juni 2009

Competitie indeling lekt uit....

Volgens bekende bron is de indeling van de competitie al bekend bij enkele mensen in Nieuwenhagen. Competitieleider Frank Moonen zou bij zijn eigen club al een tip van de sluier hebben laten zien. Zo is Brunssum ingedeeld bij Venray en Asterix...en speelt Brunssum tegen het voormalige 1e team van Succes, dat nu opgegaan is in Nieuwenhagen en staat de wedstrijd tegen promovendus uit de tweede klasse Sittard op het programma...

Op navraag bij de voorzitter van de werkgroep competitiezaken wil deze over de indeling nog niets kwijt.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Bekend is dat Falco 3 (In het voorjaar gedegradeerd uit de 1e klass) in de promotieklasse staat. Was netjes geweest als ze jullie die plaats gegeven hadden. Gr, de vorhand.

Anoniem zei

Helemaal met je eens. Falco 3 gewoon 1e klasse en Brunssum promotieklasse. Zo hoort het ook.
Dus hopen dat de competitieleiding dat ook insiet. En hopen dat vele vereniging dat ook vindt en hiet protest tegen gaat maken, zodat gerechtigheid geschied. En niks ten nadele van Falco maar ik vindt dat Brunssum meer recht op die plaats heeft dan falco, want waar is het einde. Dan kan bv Elsloo ook
hoofdklasse krijgen want die hebben zich ook versterkt.
Dus NTTB Limburg zet brunssum in de promotieklasse en falco naar de 1e klasse. En doe zo als het hoort.

Anoniem zei

waanzinnige actie weer van de NTTB...dat kan alleen maar in tafeltennissend Nederland! Geen enkele andere sport moet je dit proberen. Schande!

de Frater zei

Het zou natuurlijk kunnen zijn dat door de terugkeer van Henstra spelers naar een lager team worden doorgeschoven waardoor Falco 3 in wezen versterkt is en hierdoor recht kan hebben om in de eerste klasse uit te komen.
Kweenie, ik doe maar een gok.

Anoniem zei

He frater, je zegt het goed dat Falco 3 in de 1e klasse moet tercht komen en niet in de promotieklasse. Dat is absurd voor woorden. Dat Brunssum zo word gepasseerd, domweg niet normaal.
Zrt Falco in de 1e klasse en Brunssum in de promotieklasse. Niks aan de hand.