Pagina's

maandag 26 juli 2010

Zware competitie indeling Brunssum

Brunssum heeft het niet getroffen bij de indeling in de eerste klasse. De degradant, die twee spelers naar Sittard zag vertrekken, zal de handen vol hebben tegen sterke tegenstanders als Sittard, Megacles en Asterix. Waar Megacles zich al rijk rekent , zal Brunssum nu Teigertje en Iceman naar concurrent Sittard zijn gegaan een pas op de plaats moeten doen. Dit keer geen favorietenrol voor Brunssum. Maar je weet het nooit...Fabian Kobus is de nieuwe aanwinst op heren 1 en kan zomaar voor wat verrassingen zorgen. Binnenkort een voorbeschouwing...

8 opmerkingen:

Vedette zei

We zullen zien Sponge. Niks zo lekker als een van zelfvertrouwen blakend Megacles op de plaats te wijzen he? Maar goed, als de strijd om promotie na enkele wedstrijden al te ver weg lijkt kunnen we ons ook altijd concentreren op de strijd tegen degradatie. Dat zal al zeker een spannende strijd worden..

Btw.. nieuwe lay-out? Beetje duister for my tastes. We zien ons ergens in t najaar!

Anoniem zei

Iemand in de eerste klasse plaatsen die het amper in de tweede redden kan en daar dan verrassingen van verwachten.....
De oosterbuurman zou zeggen:
Da lachen ja die Hühner.

Sponge zei

ja maar wij hebben Paul die Octopus

Sponge zei

tsja Vedette, het zou zo maar eens kunnen zijn dat jullie promoveren...Zeker als jullie blessurevrij zijn. In ieder geval veel suc6 en tot later

Harrie B zei

Vanuit Frankrijk veel succes in de eerste klasse zeker voor debutant Fabian onze oude teammate! Zeker gaat hij verassen omdat! Als het niet lukt jongens dan gewoon jaartje bij ons 2 de klasse ballen om op gewicht te blijven maar dat verwacht ik echt niet, dus go for it!

Harrie(volop in training op de campingtafel)

de Frater zei

Het zal je clubgenoot maar zijn die je wenst te verassen, doe er dan maar gelijk een kruisiging aan vooraf (om in Frater's vakgebied te blijven) en sla de spijkers goed op hun kop!!

Sponge zei

haha, burn baby burn

Anoniem zei

Haha, natuurlijk bedoelde ik dat Fabian ons allen zal verbazen en mede zal zorgen dat team 1 zich ruim zal handhaven,

Harrie