Pagina's

zondag 27 februari 2011

Pretenties titel Brunssum voorbij

In Venray heeft Brunssum tegen Red Stars een gevoelig verlies geleden. Alleen Spongebob wist twee keer te winnen en het dubbel te veroveren samen met Winnie(3-7). Hierdoor moet er nu naar onderen worden gekeken.
Onze vriendelijke beer is met recht de vuller van de wedstrijd, week en misschien ook wel de maand. Hij was namelijk zijn plank vergeten, waardoor een goed resultaat al vooraf op zijn buik kon worden geschreven. Vindt u dat hard? Nou lees maar eens de reactie van de manager van Heerlen op ttnieuws, wat hij zegt over de kopvrouwe Ting, na verlies tegen Amsterdam....
Onze kleine Roo maakte zijn debuut dit seizoen. Was hij op de trainingen in vorm, nu zat hij met zijn hoofd nog bij zijn sollicitatie bij een bekend casino. Als hij zo met zijn fiches gaat tellen, dan wil ik ook wel eens langskomen..rienne va plus. Onze Reus zal even slikken bij deze uitslag, al zal hij zich morgen-lees maandag-nog slechter voelen als de Go Ahead Eagles slaag krijgt tegen mijn Zitterd.

PS. we waren natuurlijk niet de enige topspelers in de zaal, neem nu de mooie wedstrijd van Red Stars 1, met een fenomenale winstpartij van Bogaard tegen Jos Verhulst.
Ook op de tafel naast ons speelde Red Stars 3 tegen Westa 4 in de promotieklasse. Aanvoerder Peter ter Huurne, die wederom oogstrelend speelde ;), stond aan de basis van maximale winst tegen de midden-Limburgers. De toekijkende Bert Thijssen, ooit begenadigd met een gouden backhand, moet even gaan bezinnen waar het met hem is fout gegaan; waarschijnlijk door weinig te trainen en veel te roken. (ingezonden door de aanvoerder)
(de webmaster staat niet in voor geplaatste meningen van anderen, ingezonden stukken etc etc etc. Beklagen kan in drievoud bij de webmaster, waarna  deze ook waarschijnlijk in drievoud in de prullenbak verdwijnen)


6 opmerkingen:

Vedette zei

Zonde Sponge! Wederom (..) een seizoen waarvan de aspiraties voor de titel nu al gematigd moeten worden. Ook wij kunnen hier een boek over schrijven, Sittard doet het te goed! Wordt weer een half jaar bivakkeren in de 1e klasse..

Unknown zei

ik weet het Vedette, ik kan me er boos over maken, over frustreren, een potje huilen, er minzaam om lachen, maar uiteindelijk zijn het de harde feiten.

Teigetje zei

Merk dat jullie de ijzeren discipline in het team missen van "de boys oet Zitterd"!! Ron die zijn batje vergeet, knap!!!
Kom op jongens van Brunssum en Asterix, volgend seizoen weer nieuwe kansen!!
En Reus: vanavond krijgen de Eagles echt een pak slaag in Zitterd!

De Reus zei

Zo mannen, 7-3 nederlaag. Uithuilen en opnieuw beginnen. Allereerst a.s. Dinsdag, nieuwe rubbers erop en knallen maar. De wederopstanding van Brunssum 1 kan beginnen!

Allereerst vanavond natuurlijk eventjes als Go Ahead Eagles supporter de punten uit Sjittart weghalen......

Groeten,

De Reus

De (eagles) Reus zei

Ach EVV uit kan ook best gezellig zijn...

Unknown zei

stelletje lucky bastards. Zij lagen klaar als deventer koek...hap slik..slik verslikt