Pagina's

zaterdag 24 december 2011

Brunssum sloopt muur Vijlen

Brunssum heeft zichzelf in de beslissingswedstrijd op vrijdagavond tegen Vijlen een vervroegd kerstcadeau gegeven. De Brunssummers waren veel te sterk voor de Vijlenaren (6-1).
Brunssum lootte het thuisvoordeel in de zaal van Landgraaf. Waar Fabian Kobus in een spannende vijfsetter Egon Loo verschalkte. Leon Schoonens kende geen problemen (de hele avond niet, zonder gameverlies) met Winand Counotte. Waarna het leek of Brunssum de partij snel zou gaan beslissen, omdat Ron Heesbeen voor kwam tegen Hay Heyenrath. Heesbeen liet matchballen liggen, waarvan Heyenrath profiteerde. Het bleek het enige punt te zijn voor de nummer vijf uit poule B. Heesbeen herstelde zich uiteindelijk knap tegen Counotte en besliste na een 5-1 voorsprong de wedstrijd. Hierdoor blijft Brunssum behouden voor de eerste klasse. Dit allemaal onder toeziend oog van Dani Heesbeen, die volgend seizoen niet alleen in de landelijke A klasse debuteert, maar ook op het oude nest in Brunssum.
Er rest mij nog u fijne dagen te wensen, bedankt voor uw bijdrage, tips en hopelijk voor u een gezond 2012!

6 opmerkingen:

Vedette zei

Gratuliere!!

Niek zei

gefeliciteerd mannen, jammer dat ik er niet bij kon zijn

Unknown zei

bedankt jongens; idd jammer Niek heb je wel gemist op de stoel. Allemaal wijze mannen...maar miste er toch ene;)

Anoniem zei

He mannen klasse prestatie en nu vol goede moed naar volgende competitie

Iceman

Unknown zei

Laten we hopen op Zitterd uit!

Harrie Boetsen zei

Proficiat, ik was helaas niet in het land! Blijven waar jullie horen en hopelijk komend seizoen met Dani iets hoger op de ranglijst,fijne feestdagen en een super 2012!

Harrie