Pagina's

zaterdag 13 april 2013

Panningen gelijk in Brunssum

Panningen heeft in en tegen Brunssum een gelijkspel behaald. Na de volle winst van Westa gisteren tegen Kerkrade zal de kampioen op de laatste speeldag pas bekend worden. Panningen heeft de beste kaarten en speelt volgende week thuis tegen Westa(  het verschil bedraag 1 punt.) Bij een gelijkspel speelt  Panningen in de promotieklasse.
Brunssum waar ondergetekende wederom drie keer won is uitgespeeld. Het dubbel en Fabian Kobus wist zijn laatste wedstrijd te winnen in eigen huis....Landgraaf wint thuis met 6-4 tegen Vijlen, die samen met Kerkrade een trapje lager gaan.

Al met al zijn de kaarten onderin geschud en gaat Kerkrade zoals verwacht naar de tweede klasse en leverde Landgraaf een goede prestatie door Vijlen voor te blijven. Zij acteerden erg wisselvallig en kregen enkele forse nederlagen te verwerken.

De enige wedstrijd die er nog toe doet, is dan ook een echte kraker. Westa zal op bezoek gaan bij Panningen, dat een enorme voorsprong zag slinken tot 1 punt. De eerste wedstrijd in Wessem eindigde in 6-4 voor Westa.

Geen opmerkingen: