Pagina's

vrijdag 13 september 2013

Let the games begin...

Een nieuw seizoen, nieuwe kansen. Het celluloid vliegt morgen weer heen en weer op de tafel. Brunssum start in de najaarscompetitie met een nieuwe samenstelling; Dave van Loo is de nieuwe aanwinst, daarbij maakt de jeugd ('jongens 1') van Brunssum het debuut in de eerste klasse.
Een voorspelling van de eindklassering voor de Brunssummers zal door die jeugdige inbreng moeilijk te maken zijn. Er wordt hard getraind, aan de weg getimmerd, maar er mag geen te hoge verwachtingen en druk op hun worden gelegd.
Fabian Kobus denkt bij de eerste drie te eindigen, met de blik naar boven. Persoonlijk hoop ik ook dat die verwachtingen waar worden gemaakt. In ieder geval is het Kerkraads gehalte aan spelers hoog te noemen (gezien ook het verleden van Fabian)
De tegenstander morgenmiddag is een oude bekende, Red Stars uit Venray. Alhoewel, het team is zodanig veranderd dat het even afwachten zal zijn hoe Peter ter Huurne zich zal profileren als kopman. De gedoodverfde kampioenkandidaat is mijns inziens Armada, mits zij voltallig spelen, degradatiekandidaat zal Vijlen zijn (zij handhaafde met de hakken over de sloot na terugtrekken van een team) en wie zich daarbij gaat voegen dat is nog een vraagteken.
De wedstrijd begint zaterdag om 15.30 uur in tegenstelling tot de 'normale' aanvangstijd.

Ps mijn excuses voor de late voorbeschouwing, Mark van Bommel speelde zijn laatste wedstrijd en de kleine had een feestje, maar liever laat dan nooit...

Geen opmerkingen: