Pagina's

zaterdag 5 oktober 2013

(UPDATE) Matig resultaat in Horst

Brunssum heeft de uitwedstrijd tegen Armada met 6-4 verloren. Beide teams speelden met een invaller, vanuit Brunssum speelde Michele Cranen haar eerste wedstrijd. Ze verweerde zich kranig, echter was Rick van de Munckhof te sterk in haar laatste pot. later meer...
Sittard verliest zwaar zonder Hans Frings in eigen huis met 3-7 tegen Maastricht...Hierdoor is Armada koploper...

(update) Na de 0-10 winst van Vijlen tegen Red Stars ligt de competitie volledig open.  Waar Red Stars is uitgespeeld, is zowel de kampioen als wel de tweede degradant niet tevoorspellen.
Brunssum investeert in de jeugd en toekomst, waardoor (nu nog) punten bij de tegenstander blijven liggen. Daarnaast spelen Dexter Dave en Sponge nog geen geweldige competitie, hetgeen resulteert in nipte nederlagen een gelijkspelletje en een dikke overwinning op Red Stars.
In Horst lagen er kansen op meer. Zeker toen duidelijk werd dat Hans den Bekker niet zou meespelen. Maar Jan Hesen bleek een sta in de weg voor beide vaste teamleden, terwijl Michelle een goede wedstrijd tegen de routinier maar deze (begrijpelijk) niet kon omzetten in winst.

Dexter had zijn slaapmiddel M99 toegediend aan Frank Buijssen, echter maakte de klus niet af met een voorsprong van 10-6 in de vijfde, waardoor het een middagje werd met een nare bijsmaak (die later werd weggespoeld in de kantine en werd weg gegeten bij de friture om de hoek).
De winnaar? Mijns inziens invaller van de Munckhof die zijn eerste overwinning pakte tegen Cranen en een game afsnoepte van Dex (waar hij uiteindelijk wel tegenspartelde, maar daarna vakkundig werd geƫlimineerd;)
Na de 10-0 overwinning van Vijlen tegen Venray, moet onze (slapende) Reus na drie weken zijn vakantieoord maar eens gaan verlaten, zodat hij zijn kracht kan gaan inzetten, uitgerekend tegen Vijlen, de nummer een na laatst.

Geen opmerkingen: