Pagina's

maandag 9 december 2013

Brunssum 1 in zwaar weer; jeugd vertrokken

Hoewel de competitie van  Brunssum van een leien dakje ging, lijkt de strijd buiten de tafel een onontkoombaar verlies op te leveren. Dave van Loo heeft aangegeven per direct te stoppen. De Kerkradenaar kan zich niet meer motiveren, luidt zijn commentaar. Hij speelde welgeteld een half seizoen, waardoor de Reus en Sponge op zoek moeten gaan naar een derde speler, naast Yaelle Rongen. De andere jeugdspelers vertrokken ook al met de noorderzon naar Wessem, waardoor ook het eerste landelijke jeugdteam op zijn gat valt.
Er wordt nu driftig naar een oplossing gezocht...Weet u een oplossing?




2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat vind ik nu niet leuk om te moeten lezen dat mijn oud teamgenoot in de problemen zit. Tja jammer dat ik al op leeftijd ben want anders dan ....... Ik hoop dat jullie toch op een of ander manier een goede oplossing kunnen vinden. Ook jammer van de jeugd, zeker als je daar tijd in heb gestoken en dan naar Westa vertrekken.

ex Iceman

Unknown zei

He John,
Idd niet leuk, driftig op zoek naar oplosssingen, echter liggen niet zo voor de hand...ach weet je john, zelfs een John op leeftijd is levensgevaarlijk achter de tafel...ik zie je graag verschijnen;)