Pagina's

zaterdag 14 februari 2009

Brunssum doorbreekt nederlaagreeks tegen Elsloo

Na twee dikke nederlagen in vorige competities heeft Brunssum eindelijk weer eens een belangrijke zege geboekt thuis tegen Elsloo. (6-4) John Jongen, net 46 jaar geworden, nam het voortouw met drie overwinningen en het dubbel. Met name in het dubbel werd hard geknokt om een 0-2 achterstand om te buigen naar een 3-2 winst. ( Al lange tijd is het dubbel goed voor een punt). Leon Schoonens stond naast Jongen en voegde nog twee overwinningen toe.
Hans Frings speelde enkele geweldige potten, maar kon ze niet op het droge brengen. Zijn spel geeft hoop voor de toekomstige wedstrijden.
Na ruim vier uur spelen stond de eindstand in het voordeel van Brunssum op het scorebord en was kopman Eric van Rossum twee maal (!)verslagen. Bij Elsloo sprong Robbie Hendriks er in positieve zin uit. Hij pakte twee overwinningen, waaronder een straight drie sets tegen Schoonens. Lang kon hij het Jongen moeilijk maken, maar de 'ijshouding' van Jongen gaf de doorslag.
Volgende week is er een vrij programma, daarna komt Brunssum twee keer in actie in het weekend. Op vrijdag uit bij Westa en zaterdag thuis tegen TTC.

Andere uitslag poule b: TTC 1- Megacles 1 (9-1), Nieuwenhagen 2- Heerlen 3 (7-3)

1 opmerking:

Anoniem zei

Die geweldige potten spelen is leuk, maar als ik net zo'n ijskonijn als Noppen Johnnie zou zijn, had ik er ook 3 binnengesleept... Ik ga op cursus bij hem....

Gr. Teigetje