Pagina's

vrijdag 11 september 2009

seizoen gaat weer beginnen

Morgen gaat de competitie weer van start en ik ben na een lange tijd weer terug op deze site. Op jacht naar de eerste overwinning van het nieuwe seizoen, dat erg snel weer begint. Sommige mensen zijn nauwelijks terug van vakantie en moeten de vakantiekilo's er nog af zien te krijgen, de ander is al enkele weken fanatiek aan het trainen.
Voor Brunssum is het in ieder geval even slikken. Na de degradatie uit de hoofdklasse, is men na invoering van de promotieklasse 'dubbel' gedegradeerd en zal men alle zeilen bij moeten zetten in de eerste klasse. Hierin ontmoeten ze twee 'oud' Hoofdklasseteams.
Ik zal er niet veel woorden meer vuil over maken, maar ik vind het toch vreemd dat een team waartegen je degradeert- Kluis- zomaar zichzelf na de degradatiewedstrijden te hebben gewonnen, een stapje terugdoet. Hierdoor komen we ze weer tegen in de eerste klasse op één speler na?!
Maar eerst even naar morgen gekeken. Buiten de nieuwe flitsende outfit-gesponsord door Teigetje- komen we louter bekende tegen in de ouverture. Red Stars uit Venray met de tafeltennisdieren; Verblakt, van der Giessen en Thijssen zijn toch wel bekende namen voor ons, die door de jaren toch wel hun eer hebben verdiend. Het zal dan morgen ook spannend worden op de Vijverlaan. Aanvang 15.00 uur mits de zaal in orde blijkt te zijn. De gemeente Brunssum is nogal wispelturig met het afsluiten van stroom etc.
Voor alle tafeltennis spelende lezers,
veel suc6 morgen,
Sponge


Geen opmerkingen: