Pagina's

zondag 21 maart 2010

Triviantvraag


Ondanks dat Heerlen aantrad tegen Brunssum met Ralf op het Broek, was Heerlen een te kloppen ploeg. Althans, als er met John zou worden gespeeld. Brunssum verloor de eerste thuiswedstrijd met 2-8. Deze dikke uitslag weerspiegelde niet de krachtsverschillen tussen de twee ploegen: een 4-6 was beter op de plaats geweest. Maar hoe je het ook wendt of keert, het was wederom geen schoonheidsprijs voor Brunssum, die wel erg makkelijk de punten laten liggen. Het verschil met de koploper Megacles, bedraagt 32 punten, terwijl we pas halverwege zijn in de competitie. Dat is met alle respect voor Megacles toch wel een beetje veel van het goede. Desalniettemin, pakte Hans zijn eerste overwinning, chapeau en kon Ron - hoe dichtbij was hij gisteren-weer niet in eigen zaal winnen.
Triviantvraag: Welke speler uit Brunssum heeft nog nooit een zege uit het vuur kunnen slepen in onze tijdelijke eigen hal aan de Kloosterstraat? U raadt het al...
ps. Het zou maar eens kunnen zijn dat koploper Megacles alle frustraties van de Brunssumse ploeg over zich heen krijgt, nu er vrijuit kan worden gebald.;)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Megacles is zoveel beter... en kon wel eens met sterkstte team komen aantreden nu vb.d K in de lappenmand zit.

Anoniem zei

mhhm taal is niet je sterkste kant, laat staan de wedstrijdanalyse

Anoniem zei

ik wist niet dat je mhhm zo schrijft, zeker geen nederlands

Anoniem zei

´het leukste dorp van Limburg´

http://www.hetleukstedorpvanlimburg.nl/candidate/details/536/