Pagina's

zondag 7 maart 2010

Wederom zwaar verlies: weekend met twee gezichten

Terwijl teamgenoten John Jongen en Hans Frings probeerden een gooi te doen naar de clubtitel bij Sittard, waren wij (Ron, Rick en Leon) afgereisd naar Weert om de schade beperkt te houden. Megacles fier koploper en vier straatlengten voor op ons team speelde met NK-D kampioen Danny de Wilde, v.d. Kruijs en Ben Laenen. Het ging wederom snel in de vierde achtereenvolgende uitwedstrijd- we hebben nog geen enkele wedstrijd thuis gespeeld (wie verzint dit, Frank?) De einduitslag 9-1, was ietswat geflatteerd, echter het spel was van Rik en Ron in ieder geval beter dan afgelopen keren. Rick maakte het de Wilde toch moeilijk en snoepte hem meteen een game af. Als het allemaal iets meer soepel verliep zou de Nederlands kampioen in de problemen komen. Uiteindelijk wist alleen ondergetekende van Van de Kruijs te winnen, ondanks rubber onwennigheid op de backhand. (materiaalwissel van korte naar lange noppen)
In Sittard werden wel goede zaken gedaan. Daar werd good old Johnnie gewoon CLUBKAMPIOEN... en onderstreept daarmee dat je een promotieklasse speler, niet moet onderschatten. Hij is gewoon bij 2 verenigingen de clubkampioen, chapeau!!
Volgende week eindelijk de eerste thuiswedstrijd...Armada komt dan op bezoek. Het wordt dan tijd om eindelijk alle schroom er vanaf te gooien. Jan en de rest kom maar op;)

5 opmerkingen:

Harrie Boetsen zei

Na enkele maanden weer een blik geworpen op deze blogspot. Altijd leuk om te lezen hoe het Heren 1vergaat. Jammer dat er bijna nooit aandacht is voor andere teams, andere clubs en hun belevenissen in de competitie. Ook hier gebeuren opvallende en minder opvallende zaken! Voor heren 1 natuurlijk maar een wens en dat is handhaven wat al moeilijk zat zal zijn zeker gezien de grote samenstelling en niveauverschil wat niet echt bevorderlijk lijkt in deze klasse, een keuze die mi gevolgen heeft next year.

Unknown zei

fijn dat je reageert Harrie. Het moeilijke is dat ik natuurlijk in team 1 speel en er direct bij ben betrokken. Andere teams, wat er speelt, zie ik niet of nauwelijks. Maar als je wat wil aandragen- leuke of minder leuke perikelen- zie ik graag van je
groet Leon

Harrie Boetsen zei

Hoi Leon, natuurlijk zal ik dat doen. Onze wedstrijd afgelopen zaterdag bijvoorbeeld was de moeite en met een verassende uitslag, maar ook de strijd van team 3 voor handhaving, het gouwe ouwe team met Wiel en Jos of aandacht voor onze jeugd zijn de moeite om een verslag van te maken.

Anoniem zei

ik vraag me af waarom Harrie dan niet zelf enig initiatief neemt

Harrie Boetsen zei

Hoi anoniem (rare naam), omdat ik geen blogspot heb en geen ambities om iets te schrijven. Waardeer Leons werk maar is steeds meer teamverslag van heren 1 ipv een stuk over Tafeltennis in parkstad Limburg. Zijn oortjes te luister leggen bij andere teams of verenigingen zou echt goede stukjes opleveren.