Pagina's

vrijdag 23 september 2011

Keek op de week

Met gemengde emoties is het seizoen weer begonnen. Ook met gemengde prestaties. Twee weken voor aanvang van de competitie ging de zaal bij Brunssum pas weer open, waardoor ik nu achter de vorm aan loop. Gisteravond, de rest van de bittere pil doorslikken, na een 5-0 gestaakte wedstrijd (lees het eerder verschenen berichtje), waarbij er gelukkig nog enkele punten werden veroverd. Een gestaakte wedstrijd geeft een vervelend gevoel als je een keer in actie bent gekomen en dan deze ook nog hebt verloren. Maar ook het vooruitzicht van het verloop van de competitie baart zorgen. Nu al lijken de kaarten (jammer genoeg...zucht) geschud en wederom vindt het gevecht voor Brunssum onderin plaats. Acht punten achterstand op de nummer 1, is toch al aanzienlijk, terwijl deze beide nog bestreden moeten worden. Morgen komt Koningslust op bezoek en kan de nare bijsmaak van een donderdagavond tafeltennissen weg worden ge(spoeld)werkt. Koningslust, dat een behoorlijke Asterix injectie heeft gekregen,  doet het tot op heden erg goed en ligt samen met Sibbe op koers voor een plek in de promotieklasse. Echter, in het verleden heeft Brunssum tegen Asterix goede resultaten geboekt. Echter heeft de ploeg uit Zuid-Limburg tijdig de nederlaag in Landgraaf kunnen verwerken?
Een ding is duidelijk de promotieperikelen  van Brunssum kunnen wederom een jaar de ijskast in als er zaterdag niet wordt gewonnen

1 opmerking:

Vedette zei

Mooi verslag, ondanks de donkere ondertoon. Dalen kunnen ook een goede inspiratiebron zijn (dat weet ik nog van vorig seizoen).

Succes zaterdag!