Pagina's

vrijdag 6 april 2012

Morgen nog een spannend programma

Brunssum heeft haar partij al afgewerkt tegen Sittard, waardoor er morgen een vrij programma voor het eerste team is. Maar er wordt in de landelijke als wel de afdeling volop gespeeld.
In de tweede klasse krijgt Brunssum 3 bijvoorbeeld Sittard op bezoek en vechten de Brunssummers voor de laatste kans. Met nog drie wedstrijden te gaan hebben ze de rode lantaarn met zes punten achterstand in bezit. Een goed resultaat zal volgende week tegen DVO kansen bieden om 'die prijs' over te dragen aan de Midden-Limburgers.
In de eerste klasse A wordt overigens wel een wedstrijd gespeeld de nummer laatst Megacles zal de sportieve plicht willen doen tegen titelkandidaat Westa. Westa staat 6 punten achter op Venray (met een wedstrijd minder) en zal uit moeten halen om zicht te houden op de titel. Venray moet in de laatste wedstrijd naar Brunssum toe.
In poule B lijkt Koningslust een definitieve slag te kunnen slaan tegen 'achtervolger' Red Stars. Het team van Arie van de Giessen verknalde een goed resultaat voor het kampioenschap  in de thuiswedstrijd tegen Kluis, doordat ze hun twee sterkste spelers uitleende aan hogere teams, dat werd door een jeugdig Kluis flink afgestraft. Peter Baggen en consorten uit Koningslust zullen daar maling aan hebben. Ze hebben maar een doel; promotie.

Geen opmerkingen: