Pagina's

zaterdag 13 oktober 2012

Eerste keer verlies bij Toverland

Dat wat een mooie droom had kunnen zijn; zo goed als veilig spelen in de vijfde speelronde is niet gelukt. De tweede uitwedstrijd ging in Sevenum met 7-3 verloren. Nimmer verloren de Brunssummers van Seta in hun clubgebouw. Man of the match was Ron van Enckevort, die met drie overwinningen knap staande bleef...later meer..

Dat de derde helft uitermate gezellig was; het is altijd leuk met de jongens uit Sevenum- waar eten, bier (voor de andere dan) en vrouwen op de een of andere manier centraal staan, was het tafeltennis snel vergeten(of verdrongen). Dat was ook wel noodzakelijk om dat snel te vergeten, want de kopman, onze Reus, bemerkte dat het zaterdagmiddag niet makkelijk was om de kar te trekken. Hij had een dag van allemaal net niet en dat is gewoon niet goed genoeg. Genadeloos? Ja, verwachtingen dienen gewoon waar te worden gemaakt. Het is eenzaam aan de top, daarom kun je je beter gewoon weer onder de mensen begeven. :)
Winnie pakte een mooie overwinning tegen Lennart Smets, die weinig kon inbrengen, terwijl Sponge twee overwinningen toevoegde aan zijn zegekar door van Guus Roosen en Lennart Smets te winnen. Daarentegen ging de partij tegen de ongenaakbare Ron van Enckevort genadeloos verloren. Marc Schreven bekeek dit allemaal onder genot van een pilsje (of meer) en mijmerde 's avonds over de ribjes, die in de laatste thuiswedstrijd staan te wachten als Seta op bezoek gaat in Brunssum. Nu moest hij het doen met droge friet; zonder mayo! Dat was pas echt bagger.

Rapportcijfers van de dag...Tafeltennis: een 3 (een zeven voor Seta dat weer meedoet), gezelligheid: 9 (dat kent echt zijn grenzen jongens) , barverantwoordelijke: 2 (geen mayo en Maggie, dat betekent voor straf kantinedienst draaien in Brunssum tijdens de laatste pot) Ying Fu-Li: 5 (Onlangs door de NTTB site de hemel in geprezen om zijn (journalistieke) capaciteiten...echter zaterdag toch echt scorebord journalistiek, i.p.v. lijfelijk aanwezig zijn...de opening van de zaal van Asterix is toch niet echt nieuwswaardig)


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Weinig training, weinig punten

Unknown zei

een kritische kijker, daar houd ik van;)