Pagina's

zondag 26 april 2009

Hier wordt men stil van...

Even het volgende....deze oproep stond op de site van Kluis...
Oproep!!!!!
Aanstaande zaterdag 2 mei speelt Kluis 3 zijn tweede wedstrijd om de degradatie in de Hoofdklasse. Zij spelen om 16.30 uur in de Jos Meijshal tegen Brunssum 1. Afgelopen zaterdag heeft Kluis 3 de 1e wedstrijd met 5 - 4 gewonnen. Dat wil zeggen dat wanneer Kluis 3 komende zaterdag wint zich handhaaft in de Hoofdklasse. Daarom deze oproep, kom zaterdag Kluis 3 supporteren. Zij kunnen alle aanmoedigingen goed gebruiken. Anonieme supporter Kluis 3

Het is toch mooi dat supporters zo begaan zijn met hun club. Deze oproep geldt natuurlijk ook voor de Brunssummers en andere tafeltennisliefhebbende supporters...aanvang 16.30 uur in Geleen. Derde wedstrijd gepland op 9 mei in Brunssum..;)

7 opmerkingen:

de Frater zei

Leon, hoe laat in Brunssum??

Anoniem zei

Hoe mooi kan tafeltennis zijn voor diegene die het al jaren beoefenen en hoe sneu kan het zijn als je een heel siezoen goed presteerd als team maar vervolgens nog degradatieduels moet spelen omdat de bond dat nodig acht waardoor een team die de gehele competitie een slechte prestatie levert toch nog de mogelijkheid biedt op handhaving. En vervolgens gaat dit team spelen of ze nog kampioen kunnen worden, hadden ze dit maar eens eerder gedaan. Maar ja daar mag je dan niks van zeggen. Wij als Limburgse teams gaan ons zo onderling toch een beetje de nek om draaien. Dat was vroeger niet mogelijk maar blijkbaar hedendaags wel.
Het is gewoon absurd voor woorden dat wij met een voorsprong van 12 punten nog moeten vechten om degradatie. Hoe mooi kun je een sport kapot maken en spelers de moed in de schoenen laten zakken. Ja laat de supporters maar komen, wat een belachelijke zaak. Kluis moet zich in mijn ogen schamen want in deze competitie verdienen ze het niet op handhaving, maar ja wat is rechtvaardig!!!!!

Iceman

Sponge zei

Rechtvaardigheid is gewoon de derde wedstrijd afdwingen en het dan afmaken in eigen huis.
Het is helaas niet altijd zo in deze wereld- zoals in een film- waar de 'goeie'altijd winnen van de 'slechte'.
Iceman keep your head cool...vol ertegenaan en ons stinkende best doen...

Teigetje zei

Misschien mag Feyenoord na een verprutst seizoen toch nog play-off wedstrijden spelen tegen AZ voor het landskampioenschap??? ;-)

Anoniem zei

Het zou de bond netjes staan om nu te besluiten dat zowel Brunssum als Kluis niet meer hoeven te spelen en dat ze beiden gehandhaafd zijn. Daar er 3 degredanten uit de 3e divisie zijn er er dus 15 hoofdklassers zijn volgend seizoen. Zou toch mooier zijn om dan 2 poules van 8 te maken. En hoe ze dan deze verdelen en hoe verder gaan dat te bespreken met de spelers van de hoofdklasse.
Maar ja zou de bond dit doen???????

Iceman

Anoniem zei

Mannen van onze satellietclub...

Don't worry, al haalt kluis heel Geleen bijelkaar... I'll be there en als ik begint te schreeuwen..

Afin, maar hoef ik zeker niet te zeggen....

Sjaek

Sponge zei

He die Sjaek,
laat die imponerende oerbrul maar gewoon horen, whahahaha