Pagina's

zaterdag 22 september 2012

Brunssum verliest in hoofdstad

Brunssum heeft de eerste uitwedstrijd van het seizoen in en tegen Maastricht met 4-6 verloren...later meer
Megacles verslaat Seta met 7-3....

De eerste horde werd genomen om bij de thuishaven van Maastricht te komen. Het Wk-wielrennen zorgt voor veel ongemakken, echter vanuit de Geusselt geen enkel spoor te zien van dit grote evenement.
De eerste uitwedstrijd gaf ook meteen  een gevoel van herkenning. De zaal lijkt veel op de oude zaal van Brunssum, traag, kil en slecht licht. Eerst een tijd wennen aan de lichtinval alvorens er begonnen kon worden. Met Dani Heesbeen 'boy wonder' en zonder onze Reus, die vakantieverplichtingen had, werd de eerste wedstrijd in winst omgezet. Een knappe overwinning op de sympathieke Braziliaan gaf de burger moed. Ondergetekende liet Njoroge ontsnappen. De geboren Keniaan kwam met 2-0 voor, liet me terugkomen tot 2-2, waarna een matchbal voor Sponge niet genoeg bleek. Door een verkeerd getimede time-out op 10-9, trok ik aan het kortste eind. Nadat Heesbeen senior, onze Winnie, wederom schutterde tegen Snijders, ging ook het dubbel schlemielig naar Maastricht (1-2 voorsprong, wederom in 5, 13-11) Verkeerde beslissingen, zomaar achter. Boy wonder bleef goed spelen en hield Brunssum in de race, waarna er misverstand ontstond. Winnie wist zeker dat hij moest spelen terwijl er na een gespeeld punt duidelijk op het wedstrijd formulier toch iets anders stond: Sponge tegen de Braziliaan. Wederom bleek een 2-0 voorsprong niet genoeg en sloeg Gabor Lorenzoni (die een heftig nachtje achter de rug had) twee schitterende ballen. De ommekeer in de wedstrijd; verloren tegen een dronkaard. It hurts...Dat was dan ook zijn laatste activiteit van de dag; hij moest dringend weg naar zijn werk, waardoor Winnie zijn eerste welverdiende punt cadeau kreeg. Schoonens won simpel van Snijders, terwijl Heesbeen junior het niet kon bolwerken tegen de speler van de dag Njoroge. Het is duidelijk dat het ritme er nog niet inzit. Te wisselvallig, te gejaagd. Dat moet anders als volgende week koploper Megacles op bezoek komt. Ze mogen hun borst natmaken...



1 opmerking:

De reus zei

Winnen van weert is aanhaken bij de top, verliezen betekend voorlopig degradatie tafeltennis! Het doel voor zaterdag is duidelijk. Alleen winst telt!