Pagina's

zaterdag 24 november 2012

Brunssum handhaaft met hakken over sloot

Op de laatste speeldag verloor Brunssum voor de eerste keer dit seizoen in eigen huis. Tegen de gasten van Seta werd met 4-6 verloren. Hierdoor eindigt voor Brunssum een wisselvallig seizoen, met als enige lichtpuntje,  handhaving. Zij het met de hakken over de sloot. Maastricht won dan wel van Armada met 7-3, echter dat was niet genoeg om het verblijf in de eerste klasse te prolongeren. Seta werd letterlijk de lachende derde door de zes punten in Brunssum te veroveren.
Het begin was voor de Brunssummers die met 4-1 voorkwamen, echter daarna (zoals meerdere keren dit seizoen) bleek het kruit verschoten. Ondergetekende speelde een goede pot tegen van Enckevort, echter zag Lennarts en een goed spelende Roosen langszij gaan. Kobus en Heesbeen pakten beide ook nog een partij, waarbij Heesbeen wederom tegen (dezelfde) blessure aanliep en moest opgeven bij zijn derde wedstrijd.

5 opmerkingen:

cruijsberg zei

Jammer dat jullie niet met z'n vieren op 49 eindigen!

sponge zei

Dat zou betekenen dat wij eruit zouden vliegen...op onderling resultaat zij wij de slechtste..gr sponge

grijze adelaar zei

Niks onderling resultaat. Bij gelijk aantal punten volgen beslissingswedstrijden. Was wel leuk geweest, nog een 4-kamp.

Unknown zei

de grijze adelaar is niet goed op de hoogte. Dat gebeurt alleen bij het eindigen op de eerste plaats, zeker niet bij de degradatieplaatsen...

Anoniem zei

Zie comp. reglement art. 35.