Pagina's

zaterdag 17 november 2012

Brunssum krijgt gevoelige tik in Horst

Brunssum heeft in Horst met 7-3 verloren, nadat er eerst met 1-3 werd voorgestaan. Hierdoor moet   Brunssum  a.s. zaterdag thuis vol  aan de bak, aangezien Maastricht in eigen huis Megacles verpulverde (9-1). De Weertenaren zijn hierdoor zo goed als gezien dit seizoen. Later meer...Seta verliest in Venray tegen KAMPIOEN Red Stars met 6-4, de felicitaties gaan naar Venray....!
stand voor laatste ronde:
1. Red Stars 58
2.Armada 47
3.Brunssum 45
4. Seta 43
5. Maastricht 41
6. Megacles 36

Programma zaterdag:
Megacles-Red Stars
Brunssum-Seta
Maastricht -Armada

Brunssum had het moeilijk in Horst. Het begin was voor de Brunssummers, waarin Dani de eerste wedstrijd tegen kopman Hans den Bekker het net niet kon bolwerken in de vijfde game. Daarin sloeg hij by the way wel de bal van het jaar; langs het net om knalde hij de bal met  gevoel langs den Bekker, die niet geloofde dat de bal raak was (echt wel)...Maar daarin in die partij verschoot Boy Wonder ook zijn kruit. Hij bleek (vooral mentaal) niet opgewassen tegen Frank Buijssen en Jan Hesen. Laatstgenoemde is goed op de weg terug door ook van ondergetekende in vijf te winnen. Hij liet een steekje vallen tegen onze Reus, die knap de defensie doorbrak.
Het is hierdoor stuivertje wisselen, Armada naar plaats 2, Brunssum naar plaats 3. Normaal gesproken moet Brunssum kunnen handhaven als volgende week Seta op bezoek komt. Plaats nummer vijf is nog niet vergeven, na de mooie overwinning van Maastricht op Megacles, die een trapje lager mogen gaan acteren.

Geen opmerkingen: