Pagina's

zaterdag 3 november 2012

Brunssum wederom ongeslagen in eigen huis

De ongeslagen status van Brunssum is in de zevende speelronde intact gebleven. Maastricht, de rode lantaarndrager, kon Brunssum wel vijf punten afsnoepen. Wederom geen geweldig resultaat tegen Maastricht; de eerste wedstrijd in Maastricht ging nog verloren met 6-4. Zo is het duidelijk dat Brunssum grillig speelt ( de koploper werd vorige week nog verslagen in eigen huis)
Toch heeft Brunssum een goede stap gestapt naar klassenbehoud, doordat Seta een dikke overwinning boekte in eigen huis tegen Megacles. Guus Roossen en consorten wonnen met forse cijfers tegen Weert (9-1). Kang' ethe Njoroge bleef overeind in Brunssum en zorgde ervoor dat Maastricht nog enigszins meespeelt. Fabian Kobus doorbrak in zijn laatste wedstrijd de negatieve reeks en won weer eens een partij.
Armada-Red Stars 8-2 (ovb)
Venray zou volgens info uit Horst met 8-2 hebben verloren in de streekderby tegen Armada. Hierdoor zal Venray ook voluit moeten blijven gaan in de competitie om de buit binnen te slepen. Het gat met Brunssum is nog maar 8 punten.

Geen opmerkingen: