Pagina's

zaterdag 16 maart 2013

Brunssum toont ware aard, het kan verkeren

Brunssum heeft de onderste regionen door een klinkende 2-8 overwinning in Vijlen verlaten. Kwam er nog verrassend een 1-0 voorsprong op het bord doordat Heyenrath ondergetekende verraste, daarna liet alleen Fabian nog een steekje vallen, en knokten de Brunssummers zich op karakter en goed spel fors langs de Vijlenaren, die nu in zwaar weer verkeren. Ron Heesbeen bleek de man of the match en liet zien dat hij echt wel kan tafeltennissen. Het plezier tegen Egon Loo stroomde ervan af en sloopte de Vijlenaar met drie straight games. Fabian knokte zich ook met trainingsachterstand langzij met twee overwinningen.

Westa heeft volgens Frank Moonen in Landgraaf een flink pak slaag gekregen. De koploper verliest met 8-2, waarbij Lenders er twee wint bij Westa. Merx blijft ongeslagen in Landgraaf. Hiermee is de stand uitermate spannend in 1A. Met nog maar drie punten achterstand op Westa, hangt het er vanaf wat Panningen in Kerkrade heeft gedaan.

In de eerste klasse B is de degradatiestrijd al zo goed als gestreden. Minor trekt zich door blessureleed terug; Houben en  Curvers zijn geblesseerd, Elsloo is gezien qua puntenaantal. Hierdoor zal alleen de strijd bovenin spannend blijven.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi leon
Volgens mij moet het zijn houben en curvers.

Groetjes Iceman