Pagina's

zondag 24 maart 2013

Keek op de week

Niet even Parkstad, of misschien toch wel. Enigszins verrassend ook weer niet, Mister Westa Daan Sliepen is volgend seizoen niet meer in de eredivisie te bewonderen. Een echter smaakmaker, vechtjas, gentlemen verlaat het podium. Niet te beroerd om de pers te woord te staan, betrokken bij de jeugd en bovenal lange tijd het gezicht van het Limburgse tafeltennis. In Rotterdam zijn eerste en laatste WK, met best een goed resultaat. Echter wat bijblijft op mijn netvlies was de najaarstitel in Wessem. Een uitspatting van vreugde rond middernacht tegen Enjoy en Deploy met als hoogtepunt de latere overwinning in Veenendaal om de landstitel, bekroonde zijn optreden. Mag je partijdig zijn als verslaggever...nee, geen Frank Moonen of Ben Dols taferelen, maar diep in mijn tafeltennishart genieten...van de spreekkoren Sllliepuhhh...en zijn vechtlust achter de tafel, zijn 'vreemde' tegengestelde servicebeweging en het respect voor de tegenstander. Ik zal hem in ieder geval gaan missen achter de tafel.

Nog ander tafeltennis nieuws? hmm, niet echt direct. Carlo Karssing stevent met zijn team af op de derde divisie. Waar Westa 3 vanuit terugkeert. Sittard is in de derde divisie nog verwikkeld in een spannende promotiestrijd met E&D. De laatste weken zullen spannend worden.

In de eerste klasse B boekt Guus Roossen met zijn team van Seta een belangrijke overwinning tegen Sittard, in de eerste klasse A waarin Brunssum speelt is Panningen aan een goede reeks bezig en zal volgende week tegen Vijlen als enige teams vooruit spelen.

2 opmerkingen:

Vedette zei

...En in de promotieklasse fletst Vedette, Erik van Rossum van de tafel af, en doet men een week later goede zaken door Rode Ster Venray met 9-1 naar huis te sturen............?

Unknown zei

En zo is het maar met ...Vedette;)
gefeliciteerd