Pagina's

zaterdag 16 november 2013

Beslissingen gaan vallen...

Met nog twee ronden te gaan voordat de winterstop begint zullen enkele kampioenen bekend worden:
In de eerste klasse B zal Maastricht aan vijf punten genoeg hebben om op eigen kracht de vlag te hijsen. Dat moet in eigen huis kunnen tegen Sittard.
In 1A zal de strijd spannender zijn hierbij voert Sittard met twee punten voorsprong op Landgraaf met Maarten Janssen en consorten. Zij zullen vandaag Westa ontvangen dat de laatste keer in en tegen Landgraaf een flink pak slaag kreeg (8-2), echter als Vincent Lenders het op de heupen heeft en hij een keer getraind heeft, maakt Sittard goede kans; zij maken goede kans tegen Kluis thuis. Met John Bocken zal er strijdlust achter de tafel zijn en hij zal er alles aan doen om de punten naar Geleen mee te nemen.
In 2a lijkt de strijd al te zijn gestreden. Brunssum kreeg een pak slaag in Sittard, waardoor Landgraaf op de drempel staat van een kampioenschap. Hier wordt echter niet het sterkste team kampioen (Sittard als ze compleet spelen), maar wel diegene die het meeste recht erop heeft.
In 2b is het wel razendspannend waarin Seta twee punten achterstaat op TTC en laten die elkaar nu net ontmoeten in Sevenum.
2c lijkt een prooi voor Elsloo te worden, waarin Milan Roumen de kopman goede resultaten neerzet. Alleen Dave Janssen van Falco zou nog roet in het eten kunnen gooien
Tenslotte 2d, het verhaal van het ingestorte Heerlen, waar eredivisie ooit bij de mannen werd gespeeld, heeft nu goede kansen tegen Kerkrade om een trapje hoger te gaan spelen. Rene Daniels heeft slechts een keer zijn hoofd (diep) mogen buigen tegen uitgerekend Jorn van Hout, de Brunssummer die nog hard aan de bak mag om degradatie te ontlopen met zijn team


Geen opmerkingen: