Pagina's

zaterdag 9 november 2013

Brunssum krijgt tik; Sittard zo goed als veilig, Maastricht ziet titel naderen

Update:De laatste wedstrijd is ook binnen; Red Stars snoept Armada drie punten af, waardoor Maastricht a.s. zaterdag in eigen huis kampioen kan worden. Vijf punten volstaan om niet meer afhankelijk te zijn in de laatste wedstrijd.
Opvallend was dat Richard Bijwaard verrassend wint van kopman Hans den Bekker. 

Sittard -brunssum 7-3
Maastricht-vijlen 9-1

Poule A
Sittard-landgraaf 5-5

Later meer....
De spanning na afloop van de zevende speelronde ligt eigenlijk alleen nog maar bovenin; wie wordt kampioen in zowel in 1a en 1b. Brunssum dat in 1b uitkomt bezocht Sittard, dat aantrad met Donners, Peters en van Hove om zich zo goed als zeker veilig te spelen.
Brunssum speelde met invalster Yaelle Rongen uit jongens 1 en verscheen deze competitie slechts twee wedstrijden in 'eigen' vaste teamsamenstelling achter de tafel.
Rongen speelde goed, bracht van Hove tot wanhoop, echter de ervaring van de Sittardenaar leek bepalend.
Sponge wint wederom drie en stoomt zich langzaam klaar voor het LK en NK, waar de focus voor hem ligt.
Fabian Kobus, onze Reus uit Deventer had alleen maar in Kerkrade tegen *oda een geweldige dag, waar hij met zijn broer zijn clubje zag zegevieren (1-4). Achter de tafel allemaal wederom net niet. Ook het dubbel werd met 12-10 in de vijfde verloren.
Maastricht lijkt kandidaat nummer een voor het kampioenschap en deed voor Brunssum ook nog goede zaken door Vijlen, de nummer vijf met 9-1 te verslaan. Hierdoor lijkt het kampioenschap een kwestie van tijd...

Geen opmerkingen: