Pagina's

zondag 25 oktober 2009

Brunssum verliest, schade beperkt

Asterix brengt Brunssum de eerste nederlaag toe in dit seizoen Het leek een zeer moeilijke middag te worden na een 0-3 achterstand, en een 2-5 achterstandmaar uiteindelijk werden er toch nog vier punten gepakt. Er had zelfs een gelijkspel ingezeten toen Heesbeen in de vierder game meerdere matchpoints kreeg. Maar dat bleek teveel van het goede, mede doordat de gasten uit Blerick scherp speelde. Uitblinker Dennis Schoester pakte drie overwinningen, maar niet te vergeten het puike debuut van Bosch uit de vierde klas zorgde voor de overwinning.
Toch toonde Brunssum veerkracht en kwam uit verloren posities twee keer terug. Jongen stond in de vijfde game tegen Peter Cardinaals 'kansloos' achter met 6-0 in de vijfde game, maar stond daarna in de rally's slechts een punt af. Schoonens boog een achterstand van 0-2 tegen Bosch om in een 3-2 stand. Uiteindelijk tegen tienen waren er 6 partijen in vijf gespeeld. Een illusie armer, maar de schade beperkt gehouden. dat is de conclusie tegen dit sympathieke Asterix. Misschien dat het goed is geweest, om volgende week de inhaalwedstrijd tegen Red Stars vol aan de bak te gaan. Wie het weet mag het zeggen.
Einduitslag 4-6...maar het had ook zomaar 2-8 kunnen worden en dan had niemand in Brunssum te klagen..bovenal de sportieve groeten en felicitatie aan Peter Baggen, die jammerlijk moest werken.

Geen opmerkingen: