Pagina's

zaterdag 3 oktober 2009

Heesbeen trein dendert maar door...

Brunssum heeft de vierde wedstrijd tegen de gedeelde nummer laatst Succes 1 ,wederom flink uitgehaald (2-8). Al doet de uitslag anders vermoeden; er was meer tegenstand dan je zou denken tegen de koploper. Ron Heesbeen liet wederom van zich spreken en balde vrij eenvoudig naar drie overwinningen, met geconcentreerd en doeltreffend spel. ' Het zit weer lekker in mijn hoofd. Ik voel me sterk', vertelde Heesbeen. Hij zette dat ook kracht bij in het dubbel met John Jongen. Dat werd wederom een simpele (3-0).
Jongen en Schoonens lieten verder een steekje vallen tegen Janssen en Baumler.
Het moeilijke is om de concentratie in deze klasse te behouden. Want waarschijnlijk wordt er weer uitgelopen op de nummer twee. Maar het is in ieder geval duidelijk dat Brunssum de te kloppen club wordt in de competitie. Sittard mag het volgende week proberen in de nieuwe hal van Brunssum.

3 opmerkingen:

Faper Mbimar zei

Van een vrouw verliezen. Laat mij eens denken, dat moet wel heel lang geleden zijn geweest Leon. ;-)

Anoniem zei

De bekende negatieve LIMBURGSE reactie, niet kijken wat er goed is, wel even het hele kleine minpuntje aanstippen. Het gaat om niets. Brunssum eindigt met 20 punten voorsprong. Wie interesseert het volgend jaar nog dat er van een vrouw verloren is. Motivatie, in een te laag ingedeelde klasse, is misschien wel de reden

de begeleider

Sponge zei

Nee hoor, heb twee competitiehelften geleden nog verloren in Weert van Marleen van der Werken.
Voor vrouwen heb ik altijd al een zwak gehad ;)

Begeleider bedankt alweer voor de punten; zonder jou leveren we altijd wat punten in... (suc6 factor achter Winnie)