Pagina's

zondag 22 november 2009

Keek op de week

Een competitieloos weekend, tenminste voor de competitiepoules met zijn 6-en. Een enkel team met een inhaalwedstrijd-niet minder belangrijk Asterix-Kluis- voor de beslissingen in de poules. Nog drie punten en dit seizoen zit er gelukkig weer op. Volgend seizoen weer wedstrijden waarin alles moet worden gegeven en een misstap flinke consequenties kan hebben. Ik zie er weer naar uit. Als sportman wil je het hoogst haalbare- ook in de amateursport.
Gisteren nog even een deel meegepikt uit een wedstrijd in de Hoofdklasse. Nieuwenhagen 2-TTC 1. Bij 3-3 vertrokken, niet omdat het zo saai was, maar thuis is natuurlijk ook belangrijk.
Het is eigenlijk meer regel dan uitzondering over meerdere competities gekeken. Als TTC moet, dan lijkt het allemaal niet te lukken. Ze hebben een tijd meegespeeld voor de eerste 2 plaatsen, maar een flink verlies tegen Falco en een blessure van Giessen, konden ze die droom weer in de wilgen hangen. Ik heb eigenlijk een beetje medelijden met ze. De ploeg van altijd 'net niet'. Om gek van te worden...
Gisteren bood Nieuwenhagen- tegenstander van volgend seizoen- flink tegenstand en waren er zeker enkele zeer mooie balwisselingen. Echter de kaarten lijken allang geschud. Sittard en Nieuwenhagen 1 gaan met simpele eenvoud naar de landelijke klasse. Zeker als dan bij Sittard ook het spel van Maurice steeds beter lijkt te worden richting einde van de competitie, dan is het gat te groot.
Volgende week de week van ontknoppingen. Ik verheug me nu al op de wedstrijd Sittard-Nieuwenhagen, waarin Sittard strijdt met Heerlen voor het kampioenschap in 1A en natuurlijk onze eigen wedstrijd...tegen Sittard 3
Ik vind het altijd leuk om te kijken naar tegenstanders, die je weer kunt tegenkomen. Maar spelen blijft natuurlijk het mooiste.

Geen opmerkingen: