Pagina's

zondag 8 november 2009

Met anderhalve man stand houden- een Marvel Comic


Ziekte, blessures, niets blijft Brunssum bespaard in deze competitie. Teiger ziek, Sponge ziek. Het griepvirus wisselt van persoon naar persoon. Juist in de wedstrijd tegen Kluis, de oude club van Winnie, liep hij ook averij op: een vervelende blessure in de zaal van Geleen.
Maar hoe je het ook wendt of keert onze Marvel Comic stripfiguur Iceman werd er niet warm of koud van. Gewoon wederom een keer drie overwinningen pakken plus natuurlijk het dubbel; dat lijkt bij hem meer een gewoonte zaak met zijn nieuwe gebooste rubber, dan uitzondering.
Winnie wist er nog een partij aan toe te voegen en dat maakt vijf punten. Nog maar twee wedstrijden en dan zit deze competitie erop.
Voor Kluis lijkt het net zich te gaan sluiten. Na de overwinning van Red Stars tegen Succes (9-1) staan de mannen uit Geleen drie punten achter op Sittard en Venray. Maar het kan nog spannend worden.
Kluis-Brunssum 5-5
Asterix-Sittard 5-5
Red Stars-Succes 9-1

1 opmerking:

Dennis zei

Mannen!

wij hebben ook 5-5 gespeeld. (hehe staat al in het verslagje) Dit was wel een kas voor ons om punten in te halen, maar het mocht niet zo zijn. Inhalen wordt wel heel moeilijk nog.

proficiat met jullie gelijkspel. een mooie prestatie met een gebroken team!