Pagina's

zaterdag 20 november 2010

Brunssum drukt Seta dieper in problemen

Brunssum heeft haar laatste thuiswedstrijd in een 7-3 winst omgezet. De Brunssummers waren te sterk voor Seta, de gasten uit Sevenum. Fabian Kobus opende en kwam snel 0-2 achter tegen Guus Roosen. Kobus, die nog nooit van Roosen heeft gewonnen, keerde echter op tijd het tij. Na winst van Winnie en Sponge op respectievelijk Ron van Enckevort en Gijs Janssen stond een comfortabele 3-0 voorsprong op het scorebord. Het dubbel werd verloren, waarna Winnie zijn uitstekende vorm liet zien.
Onze Reus liet verrassend een steekje vallen tegen de tegenvallende Janssen, echter herstelde zeer knap tegen van Enckevort. Deze laatstgenoemde had ondergetekende op de achtste nederlaag van het seizoen getrakteerd (ik had wel de allermooiste balwisseling). Seta is mede door dit resultaat en de verrassende overwinning van Asterix op Megacles (7-3), hoogstwaarschijnlijk veroordeeld tot degradatie. Een schrale troost waren de overheerlijke ribjes die Winnie 's nachts speciaal voor de gasten had gemaakt, belofte maakt immers schuld.

3 opmerkingen:

Gijs Janssen zei

Hoi Leon,

Leuk verslagje ;)

Voor ons wordt het inderdaad degradatie maar ik heb daar geen problemen mee want het niveau in de 1e klasse is toch nog wat te hoog gegrepen.

De "afterparty" met de ribjes heeft wel veel goed gemaakt. Succes in de laatste wedstrijden!

Groetjes Gijs

Sponge zei

Zijn jullie dan nog zo lang gebleven?
groet vanuit zuid,
Sponge

Gijs zei

Het was al zeker 22.15 uur voordat we Brunssum verlaten hebben. Ron en Guus wisten telkens weer een nieuwe Warsteiner te scoren. Er zijn heel wat "laatste rondjes" geweest.