Pagina's

zaterdag 27 november 2010

kort nieuws

Vrouwen- De vrouwen van Heerlen hebben gisteren in een eenzijdige partij Victoria Moskou met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd. Hierdoor plaatsten zij zich voor de kwartfinale, die waarschijnlijk tegen Fenerbahce zal plaatsvinden op 14 januari.

mannen- Vandaag zal de arbitragezaak dienen die Zoetermeer, het voormalige Heerlen, aanspande tegen de bond. De eis is om de wedstrijd niet op 4 december te laten doorgaan; de ploeg kan niet volledig aantreden, omdat de twee jonge Belgen, Indeherberg en Vanrossomme meedoen aan het Wk voor junioren in Praag.
Bij 'winst' zal de datum worden verzet, bij 'verlies', verliest de sport ook, want Heerlen treedt dan niet aan, volgens een betrouwbare bron. Westa krijgt dan zonder zweetdruppel de titel toegewezen.

mannen- Hans Frings, de oud-Brunssummer, zal vandaag niet aantreden in de voorlaatste competitiewedstrijd tegen Brunssum. Frings won in Brunssum nog twee keer tegen zijn oud teamgenoten, echter laat nu volgens zijn zeggen, de wedstrijd van het jaar schieten voor zijn familie.
In Brunssum, dat eigenlijk een punt op eigen kracht nodig heeft voor handhaving, zijn ze hier zacht gezegd niet blij mee. "Het zijn gewoonweg drie punten, die ons worden ontnomen", vertelt een gedesillusioneerde Ron Heesbeen. Het is nu maar de vraag welke vuller, Teigetje zal vervangen. Hij komt overigens wel gewoon kijken naar de verrichtingen van zijn team.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach, hij wil zijn ouwe teamgenoten gewoon geen onnodig leed veroorzaken ;-)

Sponge zei

Hansie, bedankt voor de mooie foto en..de punten