Pagina's

woensdag 3 november 2010

Fastfood hapje

'De pen is machtiger dan het zwaard', dat credo nam onze vlijmscherpe Vedette-reporter uit Blerick uiterst serieus in zijn nieuwste verslag (lees culinaire verslag van een ontevreden klant in een restaurant) Waar heb ik het over, vraagt u zich af? Lees de recensie op de website van Asterix.
Na een stille periode, de pen lag even op het bureau voor een lekker snackje, is de Vedette weer terug van weggeweest achter de tafel; de schrijverstafel wel te verstaan. Harry Mulisch is net ter aarde en er dient zich alweer een nieuw talent aan dat zich mag scharen onder de Groten der aardkloot.

Het is wel jammer om te zien dat onze tafeltennis vrienden uit Blerick, waarschijnlijk ligt het heel gevoelig in het Hout, tegen degradatie strijden. Alleen al om de humoristische stukjes op de website van Asterix, zou je gewoon willen dat ze erin blijven, ware het niet dat je dikke twee uur van de dag kwijt bent om met de auto heen en terug te reizen.

Zo wordt onze Winnie in het verslag met een T-bone en een sappige Quarter pounder vergeleken. (hij zal zich vereerd voelen) Onze Reus met een vitamine rijke broccoli. (je houdt waarschijnlijk niet van gezond eten)
Ondergetekende voelde zich toch wel een beetje gevleid, om supersub te worden genoemd. Ik ben er alleen nog niet uit of je een ongezond broodje bij de Subway bedoelde;), of ...
De partijen verliepen eigenlijk best wel snel, ondanks een 4-1 achterstand. Het nadeel van een fastfood maaltijd is, dat het maar tijdelijk vult en je altijd weer honger naar meer krijgt. We zullen proberen om de Meppers op te dienen als hapklare brokken. Hopelijk verslik je je niet, Vedette... tot volgend seizoen,
groet uit Zuid-Limburg.

2 opmerkingen:

De Reus zei

Weergaloos!!

Vedette zei

Dank, dank. Zolang de pen machtiger is dan de plank (wat op het moment helaas de conclusie is) blijf ik dergelijke verslagen schrijven. En tevens credits aan jij en je teamgenoten: deze inspiratie moet toch ergens vandaan komen, zonder interessante tegenstanders geen leuke verhalen. Jullie kleurrijke rakkers!