Pagina's

zaterdag 22 oktober 2011

Beperkt (maar interessant) programma op zaterdag

Dit weekend is er een beperkt programma in de afdeling Limburg. Landelijk wordt er gewoon een volledig programma gespeeld.
Sibbe gaat vandaag in de eerste klasse op bezoek naar Koningslust. Het verschil is minimaal, vier punten voor de mannen boven de rivier, en de uitslag zal het verloop van de competitie wel eens kunnen bepalen. Allesbepalend zal zijn hoe Sibbe gaat aantreden. Gaan zij met of zonder Peter Smitsmans? De andere vraag is of Koningslust de onverwachte nederlaag tegen Westa heeft verwerkt?
Koningslust staat daarbij in ieder geval vooraf vier punten achter op  koploper Landgraaf dat een wedstrijd meer speelde. Hoe dan ook spanning in Noord-Limburg.
In het zuiden staat in de derde divisie Sittard tegen TTC Tegelen op het programma, aanvang 14 uur. De mannen van Tegelen hebben het moeilijk. Het doek lijkt al te zijn gevallen voor de Noord-Limburgers. Sittard, met good old John Jongen, staat op een veilige plaats. Mede door Martijn Henstra, die onverslaanbaar lijkt. Misschien dat de mannen van Tegelen daar vandaag anders over denken?

3 opmerkingen:

Vedette zei

6-4. Hay 2, peter 2, dennis 1 + dubbel. Dave 3, jelle 1.

leon zei

Kwam Sibbe weer met twee man??

Vedette zei

Nee, Jo Wiene deed ook mee. Die was ik vergeten te vermelden!