Pagina's

zaterdag 15 oktober 2011

EINDELIJK! HEESBEEN VAN '0' AF

Ron Heesbeen heeft eindelijk voor zichzelf en zijn team de negatieve spiraal doorbroken. Hij stond 14 wedstrijden droog en dat past niet bij zijn spel.  Hij won zijn verlossende partij tegen Ivo de Haan van Landgraaf. Dat gebeurde in vijf games nadat hij met 2-0 voorstond. Bijna ging het nog mis, maar hij vocht zich naar de broodnodige winst. Brunssum kwam zelfs met 2-0 achter, nadat Heesbeen en Van Venrooij eerder verloren. Sponge won van Plankton en het dubbel trok de stand weer gelijk.
Uiteindelijk ging Sponge er met 2-3 van af tegen de Haan, waardoor Van Venrooij (El Salvador) de stand gelijk mocht trekken. De juiste afspiegeling van de wedstrijd.
Rik kwam tegen de balvaste Keren, die een vervelende sportmiddag had (2 keer verlies, dat doet pijn, terwijl hij pas drie keer eerder had verloren in de hele competitie). Hij leidde nog wel met 2-0, maar moest het onderspit delven tegen knap spelende Rik.
Seta speelde gelijk tegen een gehavend Sibbe. Peter Smitsmans speelde niet mee.
Koningslust heeft zich tegen Westa, tot op zaterdag de rode lantaarndrager, verslikt. De mannen uit midden-Limburg versloegen verrassend de Noord-Limburgers met 4-6. Hay Janssen verloor ook zijn honderd procent.

Geen opmerkingen: