Pagina's

zaterdag 29 oktober 2011

Het zijn de kleine puntjes die het hem doen...

Brunssum heeft tegen koploper Koningslust een verdiend gelijkspel behaald. In Noord-Limburg traden Fabian Kobus, Rik van Venrooij en Leon Schoonens aan. Van Venrooij deed zijn ding door tegen Dennis Schoester te winnen  in vijf games: 9-11. Kobus speelde een verloren wedstrijd tegen kopman Hay Janssen, terwijl Schoonens enige moeite had met Peter Baggen, die de wedstrijd maar niet naar zich toe kon trekken ondanks  kansen (11-6, 9-11, 10-12 en 8-11. Brunssum verzuimde daarna verder afstand te nemen met het dubbel (3-2), waarna Janssen van Venrooij aan de kant zette.
Schoester had zijn dag niet en verloor eenvoudig tegen Schoonens, terwijl Kobus aan het langste eind trok tegen Baggen (2-3).
De wedstrijd van de dag tussen Janssen en Schoonens was het spektakelstuk van de dag en dat lieten ze beide ook duidelijk horen. Janssen kwam eenvoudig met 2-0 voor, voordat Schoonens met vechtlust weer langszij kwam. Het einde was een ware thriller die in het voordeel eindigde van de Noord-Limburger (zucht).
Van Venrooij herhaalde het stukje (jammerlijk)  tegen Baggen; 2-0 achter, langszij komen om uiteindelijk te weinig te krijgen. Kobus bepaalde de eindstand door eenvoudig Schoester, met drie verliespartijen naar huis te sturen...

Landgraaf won in eigen huis tegen twee spelers. Er werd met 6-4 gewonnen tegen Korpershoek en Wiene.
Seta deed goede zaken door met 7-3 te winnen; Vincent Lenders van Westa bleef aan de kant.
Al met al een spannend weekend, waar zowel de kampioen en de degrandanten niet zeker zijn.

Geen opmerkingen: