Pagina's

zondag 18 maart 2012

Brunssum houdt schade beperkt

Als er van tevoren was gezegd dat tegen het team van Red Stars met Ter Huurne, Thijssen en Pouwels vier punten zouden worden gescoord,  dan had Brunssum er meteen voor getekend. Echter, achteraf had er veel meer ingezeten dan de vier punten, waarin met name het dubbel grote kansen bood. Na een 1-7 voorsprong in de vijfde game, glipte dit punt alsnog door de vingers van de Brunssummers.
Ron Heesbeen was het lichtpuntje voor de Zuid-Limburgers. Hij pakte twee overwinningen, waarbij hij tegen Ter Huurne en Pauwels zijn hoofd koel hield. Fabian Kobus sloeg daarentegen de bal van het seizoen tegen een sterk spelende Thijssen. Dat hij niet geheel ongenaakbaar was liet Kobus even voelen door hem met een knappe gamewinst pijn te doen. Dat kon hij jammer genoeg niet volhouden, waarna ondergetekende een bizar slechte partij tegen Ter Huurne speelde, die het cadeautje dankbaar in ontvangst nam.
Vrijdag en zaterdag staan er twee thuiswedstrijden op het programma. Eerst komt onze Teiger op bezoek met zijn Sittardse team, daarna de trotse koploper Westa.

Geen opmerkingen: