Pagina's

zaterdag 31 maart 2012

Spannend slot in eerste klasse

Het slot nadert van de voorjaarscompetitie. Met nog drie wedstrijden te gaan, staan er voor Brunssum twee uitwedstrijden op het programma; Elsloo en vandaag Megacles, terwijl er in de laatste speelronde in eigen huis Red Stars nog op bezoek komt. Hoe belangrijk deze laatste thuiswedstrijd is, hangt af van het resultaat van de topwedstrijd vandaag in de eerste klasse A.

 In principe moet Brunssum gewoon handhaven, als er vandaag in Weert een goed resultaat op de tafel kan worden gelegd. Thuis werd er in het begin van het seizoen minimaal gewonnen met 6-4. De ploeg uit Weert lijkt te zijn uitgespeeld (degradatie lijkt onvermijdelijk) echter hebben wel nog een wedstrijd te goed.

De ogen gaan vandaag uit naar de toppers in de eerste klasse. Westa neemt het in eigen huis op tegen de nummer twee Red Stars. Na de nederlaag in Brunssum zal Westa -met een wedstrijd minder gespeeld- vandaag minimaal gelijk moeten spelen tegen de lastige ploeg uit Venray om het uitzicht op de titel te houden.
Al is alles bepalend hoe Venray vandaag achter de tafel verschijnt. Met Thijssen, kan er zomaar een overwinning worden geboekt voor de Noord-Limburgers. Verblakt zal er door een blessure in ieder geval niet bij zijn.
Sittard zal vandaag ook een belangrijke wedstrijd spelen thuis in Sittard tegen Elsloo. Er zal moeten worden gewonnen, om niet de tweede degradant te worden.

Geen opmerkingen: