Pagina's

zondag 25 maart 2012

Het kan verkeren...

Het kan verkeren, zei Bredero ooit een keer. Zo verlies je thuis tegen- met alle respect de nummer een na laatst Sittard, zo win je van de gedoodverfde titelkandidaat en koploper Westa.
Het was op zaterdagmiddag behoorlijk benauwd in de zaal door het heerlijke weer. Op een 'ander model' tafel liet Ron tegen Vincent Lenders zien, waar hij toe in staat is. Een mooie wedstrijd met een verrassende uitslag, waarin Heesbeen weer eens zeer goed tafeltennis liet zien. Nadat ondergetekende tegen van Birgelen won, leek het een hele mooie middag te worden voor de Brunssummers. Dani Heesbeen die maar liefst op vrijdag en zaterdag drie verschillende competitietegenstanders zag voorbij flitsen, pakte zijn eerste (en later ook zijn enige wedstrijd) tegen Freek Smeets. Toen er ook nog na een 0-2 achterstand het dubbel werd gewonnen, leek een dikke uitslag tot de mogelijkheden. Maar Vincent Lenders dacht daar anders over en keerde de wedstrijd om. Na een 2-0 achterstand tegen Schoonens, pakte hij toch nog knap de wedstrijd. Toen Heesbeen junior, ook met de dezelfde cijfers leidde en er ook in vijf van af ging tegen van Birgelen, knokte Westa zich terug in de wedstrijd. Smeets bleef als enig met lege handen achter, toen hij ook tegen Heesbeen senior en Schoonens moest capituleren, waarna van Birgelen de eindstand iets dragelijker maakte voor de midden-Limburgers.

2 opmerkingen:

Vedette zei

Netjes mannen, klinkt als eerherstel voor jullie! Kort verslag:

Heerlen kwam op bezoek om de 0-10 nederlaag recht te zetten. Gregoire, van Belzen en Carlitz waren hiervoor uitverkozen. Waar Hay vandaag weinig moeite kende met alledrie de spelers en de dubbel van Peter en Dennis weer subliem was, had Peter de grootste moeite met Adriaan. 11-9 in de 5de stond er uiteindelijk voor ons op het scorebord. Er zat weer een 10-0 in, ware het niet dat Dennis een steekje liet vallen tegen diezelfde van Belzen. Een goede slag in de race om het kampioenschap. Volgende week uit naar Megacles ter versteviging van onze koppositie!

Teigetje zei

Ben blij dat die tafelwissel pas zaterdag heeft plaats gevonden... :-)