Pagina's

zaterdag 10 maart 2012

Dani Heesbeen debuteert klasse

Dani heeft tijdens zijn eerste wedstrijden laten zien dat hij ondanks zijn dertien jarige leeftijd een niet te onderschatte tegenstander is. Hij won niet alleen drie wedstrijden in de landelijke klasse met Kluis, ook in Brunssum herhaalde hij bijna dit kunstje. Alleen Florian Roumen was een maatje te groot. Echter de overwinningen tegen Roger Pesch en Frans Sieben zorgde er mede voor dat Brunssum er niet flinker van af ging; 4-6.
Fabian Kobus die nauwelijks hersteld was van griep, kon geen potten breken. Terwijl Leon Schoonens 2 overwinningen toevoegde, kwam de teller niet verder dan vier. Roger Pesch bleef netjes ongeslagen.

1 opmerking:

Vedette zei

Zo blijft t spannend zullen we maar zeggen..? Toch n mooi resultaat voor jullie debutant, wij zagen Heesbeen Sr. in Geleen even acte de presence geven. Kort vanuit ons:

Mooie wedstrijden tegen Kluis. We begonnen allen fel aan de wedstrijd, en zoals vorige week zat het mentaal helemaal goed bij ons. Enkele mogelijke omslagpunten in de wedstrijd werden door ons de kop in gedrukt (zoals 3x een ruime game-achterstand ombuigen in 3x 12-10 winst door ondergetekende tegen Wouter). Dubbel was weer zeer effectief. John Bocken had zijn dag niet ("een schandj veur de vereiniging bisse"), of wij hadden juist onze dag wel. Subliem spel van Dennis en Hay tegen John, Peter speelde zijn ontregelende spel tegen alledrie. Ook de invalster (uit Landelijk A) kon geen potten breken. Dennis begon voortvarend tegen Wouter maar moest toch zijn meerdere erkennen. Mooi resultaat voor ons!