Pagina's

zondag 29 maart 2009

Kluis kraakt het systeem Hoofdklasse

Kluis verloor in de HK wederom met 0-10 van Elsloo, maar dan in eigen huis. Waar ze de week ervoor nog tegen Heerlen met 10-0 verloren lijkt het erop, dat zich sparen voor de laatste twee beslissende wedstrijden.
Het kan echter natuurlijk ook zijn dat ze drie speelsters uit het bejaardenhuis hebben geleend. ;)Het systeem kraakt, maar Elsloo speelt zich veilig. Gefeliciteerd.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt voor felicitaties. Om misverstanden te voorkomen: Kluis speelde in gebruikelijke opstelling en gaf niets weg (het zat ze echter niet mee). Gemiddelde leeftijd iets jonger dan Brunssum, schat ik (laten we zeggen: rijpe spelers, zoals gebruikelijk in HK). Leon, niet teveel mopperen, zet 'm op!
Erik

Anoniem zei

Hoi Erik,
Allereerst mijn felicitaties natuurlijk. Ik mopper niet; ben echter wel kritisch ( 2x tien- nul verliezen....dat lijkt mij voor het team van kluis'niveau een beetje vreemd)
groet Leon

Anoniem zei

Vreemd dat men hier nog van schrikt, terwijl heerlen al sinds jaar en dag als "tafeltennisbond" binnen een tafeltennisbond functioneert met eigen regeltjes.
ik hoor ook niemand zeggen dat een vereniging graag tegen heerlen speelt.
ik denk dat ze de spiegel, waarin naar zichzelf gekeken moet worden, allang kwijt zijn...

de Frater zei

Na enige kritische noten van de webmaster aan het adres van Frank Moonen en Rene Daniels blijken beide heren hun pen weer gevonden te hebben en zie daar:
een nieuwe kolom van de competitieleider en sinds maanden weer eens een nieuwsbrief van Lamadaan.
Geweldig Leon, ga zo door en het wordt misschien nog eens wat met de journalistieke talenten van bovengenoemden.

Prettige feestdagen
Frater Venerius

Bram zei

Hoera, Elsloo wordt langzaam een naam in de hoofdklasse ;) Proficiat collega´s! Toch is het mooi dat de beste clubs nog mogen knokken! Misschien in´t verleden eens een goede clubwissel gemaakt ;)

Groetjes Bram