Pagina's

zaterdag 7 maart 2009

Pijnlijk verlies leidt naar degradatiepoule

Brunssum heeft tegen Falco een pijnlijke 4-6 nederlaag geleden en is met de neus op de feiten gedrukt; zicht op de promotiepoule is te hoog gegrepen.
Kwam Brunssum nog wel voor (3-1), door Heesbeen en Jongen, er werd weer een voorsprong weggegeven. Ondergetekende speelt sinds een zeer slecht seizoen en hoopt dat de bezoekers van deze site gelijk hebben, zoals ze de poll hebben ingevuld; de punt moet nog op de 'i ' worden gezet.

Morgen meer... Heesbeen speelde weer een paar goede potten en kon de lijn voorzetten, Good old Johny bewees weer eens zijn waarde met twee potten, tsja en mijzelf...ik heb overal gezocht in de zaal, maar kon de vorm niet vinden. Erg frustererend. Een goede forehand, een belabberde backhand. Nul punten, gelukkig wel gewoon het dubbel in straight games. Dat geeft tenminste een beetje het gevoel van waarde te zijn voor het team.

andere uitslag: Westa- Elsloo (5-5)

poule B
Heerlen- DVO (4-6)

3 opmerkingen:

de Frater zei

Dus toch nog een 100% score voor de schrijver dezes, alleen heeft hij het nog niet goed begrepen. Het gaat nml. om winstpartijen, geen cadeautjes voor de "vijand"!
Volgende keer beter.

Anoniem zei

whahaha

Anoniem zei

Mannen, succes in de degradatiepoule!

Dat Elsloo en Brunssum elkaar volgend jaar weer mogen treffen.

Santé!