Pagina's

zondag 13 januari 2013

Eindelijk weer eens winst...

Het Lk tafeltennis is voor mij succevol verlopen. Tegen zeven uur 's avonds was ik in de finale te sterk voor Ritchie van Lier van Panningen (3-1). Ritchie rekende in een spannende vijfsetter in de halve finale af met Dave van Loo, de nummer een geplaatst. Dani Heesbeen, teamgenoot, maar zondag uitkomend voor Kluis, verweerde zich goed, echter moest met 3-0 capituleren tegen ondergetekende.

Toch zag het er gedurende de middag niet naar uit dat de titel naar Brunssum zou gaan in de tweede klasse. Good old John Bocken, die zich bij de laatste zestien plaatste met een tussenronde, kwam eenvoudig met 2-0 voor. Om uiteindelijk toch nog in vijf games te capituleren. (shit, weer in vijf!) Dat bleek de ommekeer voor mij in het toernooi. Tot die tijd was ik mentaal niet sterk en werden hele simpele ballen gemist. Het begon 's ochtends in het dubbel waarin het schaamrood op de kaken verscheen na verlies tegen gelegenheidsdubbel Heyenrath en Stark.
Hierna moest er meteen worden aangetreden voor het enkel, waar de eerste stek plaatsing voor de laatste zestien zou zijn. In de poule liep het moeizaam, waarin Robin Teeken niet slecht speelde met noppen op haar forehand. Echter een andere dame, Juul Coumans uit Horst zorgde voor een verrassing door Sittardenaar Rene Hoeksema uit te schakelen.
Ondergetekende kwam moeizaam  in poule D als eerste uit de bus. Na in de vervolgrondes respectievelijk Bocken, Vincent Lenders en uiteindelijk in de halve finale Dani Heesbeen te verslaan kon Ritchie van Lier zijn goede toernooi geen vervolg geven. Hij schakelde eerder nog 'number one seeded' Dave van Loo van Kerkrade uit, maar kwam nauwelijks in de finale aan bod. Eindelijk weer eens titel...dat is weer een tijdje geleden.

Geen opmerkingen: