Pagina's

vrijdag 25 januari 2013

voorspelling

In de eerste klasse A wordt Brunssum vergezeld met Landgraaf, Westa, Vijlen, Kerkrade en Panningen. Wie wordt er volgens u kampioen en wie mag volgend seizoen proberen het kampioenschap te veroveren in de tweede klasse?

Persoonlijk denk ik dat het gevecht voor degradatie zal gaan tussen Vijlen en Kerkrade, terwijl voor het kampioenschap Panningen een goede gooi zal doen. Zij spelen dit seizoen zonder Ves Jacobs, maar met runner-up van het LK Ritchie van Lier.
Westa zal met een sterke opstelling en instelling ook bovenin meeballen. De getalenteerde Vincent Lenders is uitermate wisselvallig. Als hij maar een enkele keer traint, dan is hij een moeilijk te bespelen tegenstander.
Landgraaf zal, volgens Frank Moonen, het moeilijk krijgen. Echter ik denk dat ze bovenin mee zullen spelen. Vijlen zal met name in eigen huis voor sommige teams een moeilijke horde zijn. Kerkrade zal voornamelijk leunen op hun kopman. Al met al een leuke competitie indeling.

In poule B zal Armada grote ogen gaan gooien, mits er compleet wordt gespeeld. Jan Hesen kan beter dan afgelopen seizoen, terwijl teamgenoot Hans den Bekker een solide speler is.
Buurtgenoot Seta denkt kampioen te worden met Theo van Gasteren als ' nieuwe' aanwinst.
Falco is een gevaarlijke outsider, terwijl Sittard weer zo spoedig mogelijk terug wil naar de promotieklasse.
Minor zal het als promovendus heel moeilijk krijgen samen met het 'jonge' Elsloo. Ik denk dat Sittard kampioen wordt.

Geen opmerkingen: